Image Alt

Kuvo TV

FIFA 23 navodno izlazi krajem rujna, velika najava očekuje nas već tijekom srpnja

Tom Henderson, inače jedan od najpoznatijih i najkredibilnijih industry insidera i leakera, otkrio je prije nekoliko dana kako je iz pouzdanih izvora čuo da će EA tijekom srpnja službeno predstaviti nekoliko svojih igara, među kojima se nalazi i FIFA 23. Te informacije je potvrdio i u svom novom članku za Exputer, s tim da je ovaj put otkrio i nekoliko potpuno novih detalja, poput potencijalnog datuma izlaska ovogodišnje EA-ove nogometne simulacije koja će posljednji put izaći pod nazivom “FIFA”.

Prema Hendersonu, FIFA 23 bi se u prodaji trebala pojaviti već krajem rujna. Zapravo, ovaj insider je u svom ažuriranom članku za Exputer naveo i točan datum izlaska igre – 30. rujan. S obzirom na to da navedeni datum pada na petak, dan kada inače izlaze veliki naslovi, velika je šansa da se radi o točnim informacjama.

S obzirom na vjerodostojnost Hendersonovih leakova, nemamo razloga za sumnju da je dotični i ovaj put u pravu. No, svakako ćemo pričekati još malo kako bismo dobili i službenu potvrdu njegovih tvrdnji.