Image Alt

Kuvo TV

Absurd Ventures je predstavio svoja dva nova projekta – stižu nam American Caper i A Better Paradise

Jučer smo izvijestili o procurjelim informacijama koje ukazuju da je Dan Houser, suosnivač Rockstar Gamesa, putem svoje tvrtke Absurd Ventures, registrirao dva nova trademarka. Isti taj dan, sam Houser je potvrdio da tvrtka zaista radi na dva nova IP-ja, odnosno na originalnim svjetovima s dubokim pričama: American Caper i A Better Paradise.

Priče i likovi iz ovih svemira debitirat će u serijalu grafičkih romana i audio fikcije i oba formata planirana su za izlazak u 2024. godini. Također, dodatne priče iz ovih svemira su u razvoju za široki raspon formata i platformi.

Uzbuđeni smo što možemo predstaviti ova dva svemira, njihove likove i lore. Oni predstavljaju naš pristup pripovijedanju i medijima. Ova početna izdanja omogućit će nam da predstavimo te svemire u isto vrijeme dok radimo na drugim iteracijama i proširenjima. Ovo je tek početak“, rekao je Houser u priopćenju za javnost.

American Caper se usredotočuje na dvije normalne, teško oštećene američke obitelji u svijetu korumpiranog poslovanja, nesposobne politike i kriminala. American Caper će debitirati kao grafički roman kojeg će ilustrirati poznati crtač stripova, Simon Bisley.

A Better Paradise je napeti egzistencijalni triler smješten u blisku budućnost. Trenutno je u produkciji serija od 12 epizoda audio fikcije koja će se temeljiti na svijetu A Better Universe. Absurd Ventures surađuje s nagrađivanom audio tvrtkom QCODE Media u koprodukciji ove serije.

Osim toga, objavljeno je da Absurd Ventures trenutno radi na širokom rasponu projekata, uključujući animacije, videoigre, grafičke novele, audio fikciju i još mnogo toga. Daljnje informacije o dva nova svemira bit će podijeljene u nadolazećim mjesecima. To znači da ćemo eventualne igre koje se dotiču ova dva svemira, vrlo vjerojatno vidjeti tijekom Game Awardsa 2023 koji će biti održan sljedeći četvrtak.