Image Alt

Kuvo TV

Quantic River je nova ambiciozna cyberpunk akcija za PC, koja traži “pomoć publike” putem Kickstartera

Ljubitelje igara sa cyberpunk prizvukom definitivno bi trebali obratiti pozornost na još jedan obećavajući naslov, atraktivnu 2.D akciju Quantic River koju nam sprema studio FluidFury Interactive.

Quantic River je ambiciozni novi naslov smješten u futuristički distopijski svijet, koji nam donosi uzbudljivu akciju i hrpetinu raznoraznih kibernetskih augmentacija. Sama igra trebala bi nam isporučiti dobro usklađeni miks istraživanja zanimljivih lokacija, hakiranja i akcije s fokusom na posebni borbeni sistem prilikom korištenja svoje vjerne katane. To znači da nas očekuje dosta sjeckanja protivnika, ali i blokiranja i odbijanja njihovih udaraca. Kako sve to izgleda u praksi, možete vidjeti ispod.

Quantic River je trenutno najavljen samo za PC, a trebao bi biti dostupan putem Steama, Epic Games Storea i GOG-a. Iz FluidFury Interactivea su najavili i crowdfunding kampanju putem Kickstartera koja bi uskoro trebala započeti, a koja bi vrlo vjerojatno trebala omogućiti portanje igre i na druge platforme.