Image Alt

Kuvo TV

Terminator: Dark Fate – Defiance odgođen je za iduću godinu

U moru novih odgoda, Slitherine Software je, svega tjedan dana prije planiranog izlaska, odlučio odgoditi RTS igru Terminator: Dark Fate – Defiance. Njen izlazak je sada zakazana za iduću godinu, preciznije 21. veljače 2024.  kada bi trebala stići na Steam.

Inače, radi se strateškoj igri u stvarnom vremenu, prvoj takve vrste u Terminator serijalu, koja je temeljena na Terminator: Dark Fate univerzumu koji prati rat između čovječanstva i mreže sintetičkih inteligentnih strojeva Legije. U kampanji za jednog igrača preuzimate ulogu zapovjednika Foundera, sile sastavljene od ostataka američke vojske, i vodite svoju vojsku u pokušaju  da se suprotstavite Legiji.

Osim toga, vaše taktike i izbori na bojnom polju imaju duboke posljedice koje će utjecati na kampanju, s drugim frakcijama i likovima koji vam se pridružuju ili se bore protiv vas, a određene misije možda će biti dostupne ili ne, ovisno o vašim radnjama. S druge strane, u multiplayer komponenti, tri frakcije, Founders, Legion i Resistance, sudjelovat će u taktičkim borbama u formatima 1v1, 2v1 i 2v2.