Image Alt

Kuvo TV

Dobili smo prvi trailer za Amazonovu Fallout TV seriju

Samo nekoliko dana, nakon što smo vidjeli nove fotke i doznali nove detalje Amazonove Fallout TV serije, stigao nam je i prvi trailer koji, ako ćemo biti iskreni, doista obećava..

Kao što smo nedavno i otkrili, radnja serije bit će smještena u nešto dalju budućnost, u 2296. godinu, 219 godina nakon početka nuklearnog rata koji je opustošio Zemlju i izbrisao gotovo cijelu ljudsku populaciju. Sama priča trebala bi biti fokusirana na tri ključna lika, Lucy (Ella Purnell), Maximusa (Aaronn Moten) i The Ghoula (Walton Goggins). Lucy je žiteljka jednog od Vaultova koja će u svojoj spasilačkoj misiji po prvi put napustiti sigurnost Vaulta i upoznati se sa površinskim svijetom i svim njegovim opasnostima, za koje definitivno neće biti dovovoljno pripremljena. Nju očekuje susret sa Maximusom, članom Brotherhood of Steela koji je pomoćnik jednom od od Power Armor vojnika, kakav i sam mašta da postane. Na kraju, tu je i The Ghoul, nemilosrdni i časni lovac na glave kojeg je radijacija pretvorila u kreaturu staru više od 100 godina koja ne stari. Kako doznajemo, tijekom same serije, očekuje nas cijeli niz flashbackova u kojima ćemo vidjeti kako je njegov život izgledao prije velike nuklearne katastrofe.

Ključni Bethesdini ljudi, na čelu sa Toddom Howardom, usko su surađivali na scenariju serije, tako da bi nam ista trebala isporučiti prepoznatljivu Fallout premisu koja donosi miks postapokaliptične akcije, uzbudljive priče i humora. Također, doznali smo kako bismo u seriji trebali vidjeti i pozadinsku priču koja bi nam trebala otkriti nešto više o Vault-Tecovoj maskoti, Vault Boyu.

Premijera Fallout serije zakazana je za 12. travanj iduće godine.