Image Alt

Kuvo TV

Like a Dragon: Infinite Wealth ima novi story trailer

SEGA i developer Ryu Ga Gotoku Studio izdali su novi trailer za svoju predstojeću Yakuza igru, Like a Dragon: Infinite Wealth. U engleskoj verziji igre potvrđeni su Daniel Dae Kim u ulozi Masataka Ebina i Danny Trejo kao Dwight Mendez.

SEGA i Ryu Ga Gotoku Studio su još u rujnu službeno otkrili da će Like a Dragon: Infinite Wealth na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC stići 26. siječnja iduće godine. Igra će od launcha biti dostupna u svome fizičkom i digitalnom obliku, dok će PC verziju biti moguće pronaći na Steamu i Microsoft Storeu.

U ponudi će također biti nekoliko različitih izdanja igre – standardno koje će koštati $69.99, Deluxe Edition koji će koštati $84.99 a u kojem će se osim igre naći još i Master Vacation Bundle, te Ultimate Edition, za koji će biti potrebno izdvojiti $109.99 a koji će, osim sadržaja Deluxe Editiona, sadržavati još Assorted Outfit Bundle, Sujimon & Resort Bundle te Yakuza CD Collection set. Svi koji naprave prednarudžbu bilo kojeg izdanja, dobit će Hero’s Booster Pack koji koji će im omogućiti da svojoj družini podignu level i job rank za 1.