Image Alt

Kuvo TV

Predvodite bandu intergalaktičkih odmetnika u FPS strategiji Wild Bastards

Izdavač Modus Games i developer Blue Manchu najavili su tijekom PC Gaming Showa svoj novi projekt, igru Wild Bastards koja spaja vestern i sci-fi, pucačinu i strategiju, te proceduralno generiranje s roguelike elementima, a fokusira se na intergalaktičke odmetnike u bijegu. Wild Bastards uzbudljiv je nastavak Void Bastardsa, hvaljene FPS igre koju je zaigralo više od osam milijuna igrača.

Debitantski trailer pokazuje nam poznate revolveraše iz prve igre u vatrenim obračunima s visokim ulozima, dok kao skupina putuju između zvijezda, planeta i izvode pljačke. Raznoliki likovi, oružja i vratolomije zahtijevat će taktički pristup u borbi protiv različitih neprijatelja i okruženja, a stabilan cilj i precizni potezi ključni su za uspjeh u ovoj znanstveno-fantastičnoj pucačini.

Blue Manchu teži stvaranju jedinstvenih likova u Wild Bastardsu, s postavom različitih otpadnika s Divljeg zapada (njih 13), svaki s posebnim sposobnostima i mehanikama sličnim onima u Overwatchu ili Borderlandsu. Također, RPG progresija likova je usko povezana s ograničenim resursima, potičući vas da preturate po svakom ormariću u potrazi za različitim predmetima. Kada uspješno prijeđete cijelu kampanju Wild Bastardsa, otključat ćete Challenge Mode koji dodaje modifikatore i stalno rastuće izazove.

Wild Bastards nema konkretan datum izlaska, ali bi trebao biti objavljen sljedeće godine na PC-ju putem Steama.