Image Alt

Kuvo TV

DataJack 2020 je cyberpunk simulacija iz izometrijske perspektive koja uskoro dolazi na PC

U igri DataJack 2020, koja je otkrivena tijekom PC Gaming Showa, igrate u ulozi plaćenika i prevaranta u distopijskoj, neonskoj sredini, radeći za megakorporacije ili zločinačke sindikate. Sudjelujete u njihovim ratovima, izvodeći različite zadatke poput sabotaža, ubojstava, infiltracija i špijunaže.

Igra naglašava izbore igrača, s povezanim sustavima koji simuliraju svakodnevni život. Misije se mogu fokusirati na tajnost, infiltraciju, obijanje brava, manipulaciju sigurnosnim sustavima i elektronikom, te na kraju uspješno izbjegavanje s plijenom. Međutim, kada situacija eskalira, možete se osloniti na svoj arsenal i okoliš koji reagira na vaše postupke.

Veliki broj NPC čuvara koje možete pronaći u Datajacku surađuju, prateći vas pažljivo i međusobno komunicirajući. Morat ćete voditi računa o njihovim reakcijama i promjenama raspoloženja. Ako ostanete neprepoznati, možete se kroz razgovor izvući iz nevolja koristeći različite taktike i informacije.

Svaka misija u Datajacku 2020 počinje fazom planiranja. Tu ćete analizirati sheme, odabrati ulaz i izlaz, planirati rutu i odlučiti hoće li to biti neprimjetna infiltracija ili sveobuhvatan napad. Developer Epic Banana obećava raznolikost opcija, uključujući infiltracije iz kanalizacije ili dolaska helikopterom na krov.

DataJack 2020 je trenutno u razvoju za PC, a bit će dostupan putem Steama.