Image Alt

Kuvo TV

Novi trailer za Songs of Silence debitirao je tijekom PC Gaming Showa

Nadolazeći strateški 4X naslov Chimera Entertainmenta, Songs of Silence, dobio je potpuno novi trailer tijekom PC Gaming Show: Most Wanted događaja. Uz trailer, potvrđeno je da i to da će spomenuta igra biti objavljena tijekom proljeća 2024. godine.

Novi trailer fokusiran je na detalje o frakcijama koje se nalaze u igri: Firstborn, Starborn i Crusade. U njemu upoznajemo frakcijske heroje i saznajemo više o vojskama kojima zapovijedaju, kao i o njihovom podrijetlu i motivaciji. Ovaj novi kratki gameplay trailer nadovezuje se na izvrstan prijem Songs of Silencea tijekom Steam Next Festa u listopadu, kada je demo verziju preuzelo gotovo 25 tisuća igrača diljem svijeta.

Inače, Songs of Silence je strateška igra bogata pričom, odvija se u dva različita fantazijska svijeta kojima prijeti tzv. Tišina. Igra kombinira upravljanje kraljevstvom, istraživanje, razvoj heroja i dinamične bitke u stvarnom vremenu. Uz to, moći ćete uživati u prekrasnom orkestralnom soundtracku Hitoshija Sakimota, poznatog skladatelja za Final Fantasy Tactics i Final Fantasy XII.

Igra će prvo biti objavljena na PC-ju putem Steama, Humble Bundlea i GoG-a, a kasnije će uslijediti i verzije za konzole.