Image Alt

Kuvo TV

Cyberpunk 2077 će postati još bolji sa novom nadogradnjom – stižu nam brojni uzbudljivi gameplay noviteti

Prije nego što stavi točku na sada mnogo, mnogo bolji Cyberpunk 2077, CD Projekt RED će već sutra izbaciti novu veliku nadogradnju s kojom će u spomenuti hit stići hrpetina noviteta.

Nadogradnja 2.1 će, kako doznajemo, biti posljednja koju će ovaj poljski studio izdati prije nego što većinu svojih zaposlenika preseli na razvoj novog The Witchera. Sa njom nas očekuje dosta poboljšanja i gameplay noviteta uključujući, primjerice, putovanje vlakom, mogućnost slušanja glazbe izvan vozila.

Naime, sa sutrašnjim dolaskom ove nadogradnje, u igru će stići mogućnost putovanja vlakom. Diljem Night Cityja vozit će pet linija, a ruta će obuhvatiti čak 19 stanica. Nadalje, kao što smo već spomenuli, glazbu ćemo moći slušati i izvan vozila pomoću mini portable radija. Također, prilikom vožnje motora sada ćemo moći izvoditi raznorazne trikove i bacati noževe, stižu nam i nove potjere, a za sve one koji su se žalili da im je igra lagana, red je da spomenemo kako će se novom nadogradnjom borbe (osobito protiv bosseva) biti znatno izazovnije.

Osim gameplay noviteta i poboljšanja, Cyberpunk 2077 će sa novom nadogradnjom postati bogatiji i za nekoliko novih accessiility opcija u vidu mogućnosti povećanja fonta titlova, dodatnih podešavanja kod aim assista i još mnogo toga.

Što nam sve stiže sa nadogradnjom 2.1 možete vidjeti u videu koji se nalazi ispod.