Image Alt

Kuvo TV

Premijerni trailer za GTA VI će trajati minutu i pol, tisuće fanova već čekaju u redu da ga vide

Prvi trailer za GTA VI bit će premijerno prikazan sutra. Rockstar je već objavio link za njegovu premijeru za YouTubeu, a odmah po objavi linka nagomilale su se desetine tisuća fanova koji nestrpljivo odbrojavaju sate, minute pa i sekunde. A kada već spominjemo minute i sekunde, red je da vam otkrijemo i duljinu trajanja prvog GTA VI trailera.

Za sve koji su se nadali da bi Rockstar mogao objaviti svojevrsni overview trailer kojim bi nas detaljnije upoznao sa samom igrom, imamo na baš toliko dobre vijesti, budući da će premijerni trailer za GTA VI trajati “samo” 91 sekundu.

Naravno, svi koji su bolje upućeni u Rockstarov rad znaju da to nije neko pretjerano iznenađenje, budući da su gotovo svi premijerni traileri ranijih Rockstarovih igara trajali otprilike isto toliko, uključujući i one najnovije koji se odnose na GTA V i Red Dead Redemption 2.

A što će nam sutrašnji trailer prikazati i krije li se možda na njegovom kraju i okvirni datum izlaska najiščekivanije igre desetljeća, doznat ćemo sutra u 15h.