Image Alt

Kuvo TV

Dragon Age: Dreadwolf je dobio novi kratki teaser, na njegovo veliko razotkrivanje morat ćemo pričekati sve do idućeg ljeta

Povodom Dragon Age Daya, inače dana posvećenog ovom RPG serijalu, EA i BioWare su objavili novi kratki teaser za Dragon Age: Dreadwolf, koji nam je dao kratak uvid u neke od lokacija Thedasa, svijeta u koji će spomenuta igra biti smještena.

Kratki teaser nam je potvrdio kako ćemo u spomenutoj igri po prvi put posjetiti regije i gradove Thedasa o kojima smo ranije čuli, kao što su suncem okupana obala Rivaina, lučki grad Antiva ili mračni Anderfels. Iz BioWarea Thedas opisuju kao “živahnu zemlju neistražene divljine, podmuklih labirinata i svjetlucavih gradova koji su dom nemilosrdnim sukobima i mističnoj magiji.

Iako smo se nadali da bismo veliki prikaz Dragon Age: Dreadwolfa mogli vidjeti tijekom The Game Awardsa 2023, to se nažalost neće dogoditi. Naime, iz BioWarea su potvrdili da ćemo na više detalja o samoj igri morati pričekati sve do idućeg ljeta, a to znači da je velika šansa da njen izlazak nećemo vidjeti sve do 2025. godine.