Image Alt

Kuvo TV

GoodGameHR rođendan – 12 godina s vama!

Još jedna godina puna događanja je iza nas. I ne, tu ne mislimo na kalendarsku godinu, već na naš rođendan koji slavimo svakog petoga dana u prosincu. I ovoga puta ćemo naš rođendan, dvanaesti, proslaviti s vama, našim čitateljicama i čitateljima.

Tijekom zadnjih godinu dana, nastavili smo na našem portalu donositi sve važne vijesti iz svijeta videoigara. Čitali smo o glasinama, pratili leakove, predstavljali najnovije trailere, pokrivali veliki broj indie igara, podržavali developere u regiji, kontemplirali o Unreal Engineu, i obavili razne zanimljive intervjue sa developerima diljem svijeta. Naša gostovanja na Kuvo TV-u bila su dio posebnog sadržaja u sklopu live Recap emisija u kojima je kompletno GG uredništvo često sudjelovalo i raspravljalo o raznim aktualnostima u gaming industriji. Ponekad smo uspjeli kroz naše reakcije i uspješno prognozirati i pogoditi koja će igra i kada biti predstavljena, kada će izaći i kako će se ”provesti” kod kritike i publike. Detalje oko toga ostavljamo vama da pregledate još jednom jer su sve epizode dostupne na KuvoTV YouTube kanalu. 

Nadamo se da ćemo, uz vašu daljnju prekrasnu podršku, u idućih godinu dana (a i više) ispuniti neke druge ciljeve, a i nastaviti donositi kvalitetan sadržaj na koji ste već navikli. Nova poznanstva, nove ideje, novi tekstovi i projekti uvijek krase naše postojanje, a vaša podrška je važan dio toga. I vrijeme je da se kroz proslavu rođendana, kako to i inače biva kod nas, počastite sa nekoliko znakova pažnje.

Kao što su mnogi od vas već navikli, a svi novi koji su naletjeli na nas ove godine će se tek naviknuti, GG rođendan je poseban jer je pun sadržajem, vijestima, posebnim tekstovima, a i velikim brojem nagradnih igara. Neke od njih će trajati samo danas, neke će biti podijeljene preko jednostavnih giveawaya na društvenim mrežama, a neke će od vas zahtijevati malo više truda. Veliki broj nagrada čeka vas ako nam se pridružite u glasanju za najbolje igre 2023. godine, u našim već poznati Golden Pixel Awards glasanjima koji započinju tijekom današnje proslave.

Ne propustite sve obavijesti i na Facebooku, gdje ćete zasigurno kroz današnji dan naći još nagradnjača, zanimljivih tekstova, giveawaya, poneki meme i još puno toga.

Vrijeme je za slavlje!

 

Voli vas GG uredništvo i ostatak GG tima!