Image Alt

Kuvo TV

GTA VI je konačno i službeno predstavljen, u prodaji će se pojaviti 2025. godine

Da. GTA VI je konačno službeno predstavljen, na oduševljenje milijuna i milijuna fanova koji su nestrpljivo iščekivali prvi trailer koji je, spletom (ne)sretnih okolnosti, stigao čak i prije predviđenog roka.

Nakon što je prvi trailer za GTA VI iscurio ranije, iz Rockstara su odlučili preuzeti star u svoje ruke i zanemariti raniji countdown (prema kojem je premijera trailera bila zakazana za danas u 15h) i ranije službeno objaviti trailer uz poruku “sada kada je trailer već iscurio, onda ga radije pogledajte na službenom kanalu!“.

Premijerni trailer, koji možete vidjeti ispod, konačno nam je otkrio što možemo očekivati od najiščekivanije igre generacije. Konačno su potvrđene sve dosadašnje glasine i leakovi, tako da nas doista očekuje povratak u neonski Vice City, smješten u suncem okupanu držau Leonidu (fiktivna verzija Floride, naravno), gdje nas očekuje svojevrsna moderna verzija priče o Bonnie i Clydeu, odnosno Luciji (koja će očito biti glavni lik) i Jasonu. Sam trailer krcat je nevjerojatnom količinom detalja koje će, vjerujemo, hardcore fanovi “secirati” frejm po frejm. Mi ćemo se ovdje zaustaviti, kako i sami ne bismo krenuli u tom smjeru – samo pogledajte trailer i sve će vam biti jasno!

Grand Theft Auto VI će se u prodaji pojaviti nekada tijekom 2025. godine, a inicijalno (i, usudit ćemo reći) tradicionalno će stići samo na PlayStation 5 i Xbox Series X/S, dok će verzija za PC uslijediti kasnije.