Image Alt

Kuvo TV

Novi trailer za The Last of Us Part II Remastered fokusiran je na potpuno novi No Return mod

U potpunoj sjeni fantastičnog trailera za Rockstarov Grand Theft Auto VI, stigao nam je i novi trailer za The Last of Us Part II Remastered, a isti je fokusiran na predstavljanje potpuno novog roguelike survival moda pod nazivom No Return.

Sony Interactive Entertainment i Naughty Dog su nam detaljnije objasnili kako će funkcionirati No Return mod, a kao što smo ranije i doznali, u pitanju je mod koji kombinira survival i roguelike elemente, što znači da se u slučaju smrti vraćamo na sami početak. Kako doznajemo, na raspolaganju će nam biti priličan broj igrivih likova, među kojima su Ellie, Abby, Jesse, Tommy, Lev, Dina i mnogi drugi. Akcija će se odvijati na dobro poznatim lokacijama iz igre, a cilj će biti što duže ostati živ sve do kulminacije u vidu izazovnih boss fajtova. Kako sve to izgleda u praksi, pogledajte ispod.

The Last of Us Part II Remastered izlazi 19. siječnja iduće godine, a bit će dostupan samo za PlayStation 5, iako je gotovo izvjesno da ćemo naknadno vidjeti i dolazak PC verzije. Za sve vlasnike aktualne PlayStation 4 verzije, red je da još jednom podsjetimo da oni moći spomenutu verziju nadograditi na novu po cijeni od 10 eura.