Image Alt

Kuvo TV

Prikazan je novi gameplay trailer za nadnaravni akcijski RPG Banishers: Ghosts of New Eden

Ovogodišnji The Game Awards nam je, kao što smo i predvidjeli, donio novi trailer za Banishers: Ghosts of New Eden, uzbudljivi akcijski RPG čiji je izlazak nedavno prolongiran do iduće godine.

Novi trailer koji možete vidjeti ispod pruža nam kratki pogled na sam gameplay igre, ali i otkriva nekoliko detalja same njene priče. Kao što je od ranije poznato, Banishers: Ghosts of New Eden je nadnaravni akcijski RPG iza kojeg stoje Focus Entertainment i DON’T NOD. Njegova radnja je smještena u ledenu divljinu Sjeverne Amerike krajem XVII stoljeća, a prati Anteu i Reda, dvoje glavnih protagonista i ljubavnika, u njihovom nastojanju da zaštite žive od zlih spektralnih sila. Da stvar bude još intrigantnija, nakon što je smrtno ranjena, Antea i sama djelomično postaje duh, što znači da će Red morati pronaći način da je spasi i vrati u svijet živih. Kada je u pitanju sam gameplay, DON’T NOD najavljuje iznimno bogati i atmosferični svijet, krcat nadnaravnim kreaturama i drevnim tajnama za čije će otkrivanje biti potrebno kombiniranje sposobnosti glavnih aktera, konkretnije Anteinih spiritualnih i mističnih moći i Redovih borbenih sposobnosti.

Banishers: Ghosts of New Eden izlazi 13. veljače iduće godine, a bit će dostupan za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC.