Image Alt

Kuvo TV

The Casting of Frank Stone je novi single player horror koji je smješten u Dead by Daylight univerzum, a iza kojeg stoji Supermassive Games

Kao što je bilo i najavljeno, tijekom ovogodišnjeg The Game Awardsa dočekala nas je i najava potpuno nove single player igre smještene u Dead by Daylight univerzum, koju nam zajedničkim snagama spremaju Behaviour Interactive i Supermassive Games.

The Casting of Frank Stone je narativna single player horror avantura koja nam donosi mračnu i brutalnu priču o zastrašujućem Franku Stonu i njegovom krvlju natopljenom naslijeđu. Radnja igre smještena je u gradić Cedar Hills, kojeg i danas proganjaju strahote koje je činio izvjesni gospodin Stone, a prati grupu mladih prijatelja koji će sve te strahote proživjeti (i možda preživjeti) iz prve ruke.

The Casting of Frank Stone će nositi prepoznatljivi potpis Supermassive Gamesa, a to znači da nas očekuje ostvarenje u kojem će svaka naša odluka tijekom igre utjecati na samu priču i sudbinu likova. Ukratko, sve što ste voljeli iz Dead by Daylighta i igara is Supermassive Gamesove kolekcije (Until Dawn, The Quarry, The Dark Pictures Anthology), očekuje vas i u ovoj igri.

The Casting of Frank Stone je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji će se pojaviti nekada tijekom iduće godine. Do novih informacija, bacite oko na prvi trailer.