Image Alt

Kuvo TV

The Outlast Trials izlazi početkom idućeg ožujka, dolazi i na gotovo sve aktualne konzole

Kooperativni horror The Outlast Trials napustit će Early Access program početkom idućeg ožujka, potvrdili su iz razvojnog tima Red Barrels.

Puna verzija spomenute igre izaći će 5. ožujka iduće godine, a istovremeno sa PC verzijom očekuju nas i verzije za konzole. Da, The Outlast Trials stiže i na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series. U ponudi će biti dostupno standardno i Deluxe izdanje. Standardno izdanje će koštati $39.99, dok će za Deluxe Edition, u kojem će se još naći i Reagent Starter Pack, biti potrebno izdvojiti $49.99. Također, svi koji naprave prednarudžbu bilo kojeg izdanja, na poklon će dobiti Legendary Grizzly Hazmat Outfit.

The Outlast Trials je u svojoj Early Access verziji još od 18. svibnja ove godine dostupan putem Steama i Epic Games Storea, a kao što je od ranije poznato, u pitanju je multiplayer naslov, u kojem ćemo morati preživjeti brojne strahote, koje su pred nas stavili još uvijek nepoznati antagonisti iz dobro poznate korporacije Murkoff. Ovaj put, ne radi se o nastavku, već o spin-offu, čija će radnja biti smještena u vrijeme Hladnog rata, a sve strahovite eksperimente zloglasnih Murkoffaca moći ćemo preživjeti ili solo ili u kooperativnom režimu. O kakvoj igri je riječ, možete vidjeti i u novom traileru koji se nalazi ispod.