Image Alt

Kuvo TV

Twisted Metal dobio drugu sezonu

U poprilično očekivanom raspletu događaja, Twisted Metal serijal je dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu. Peacock je popularnoga Sweet Tootha potvrdio dolazak druge sezone u kratkom videu.

Još tijekom Game Awardsa prošloga tjedna glumac Anthony Mackie je najavio kako će popularna serija dobiti drugu sezonu, a sad smo dobili i službeniju potvrdu.

Jedan od scenarista serije, Michael Jonathan Smith, ne skriva svoje oduševljenje time da nastavljaju ekranizirati popularni serijal. “Zahvaljujem sve svim nevjerojatnim fanovima serije, pročitao sam svaki komentar i osjetio svu vašu ljubav, podršku i entuzijazam. Nemjerljivo smo zahvalni što nastavljamo priču vezanu uz John Doea, Quiet i Sweet Tootha koji će se sukobiti sa mnogim poznatim licima ali i novim neprijateljima na dugoočekivanom Twisted Metal turniru.”

Nakon zanimljive prve sezone koju je dočekala pozitivna reakcija publike i kritike, kulminacija bi trebala biti u obliku prvoga turnira sa likovima koje smo upoznali tijekom prve sezone, a i nekoliko novih iz Twisted Metal igara koje još nismo vidjeli u seriji, prvenstveno Axela. Uzbuđenje raste, no još ne znamo koliko ćemo morati čekati za drugu sezonu, jer ista nema ni okviran datum izlaska.

Prva sezona je dostupna na Peacocku streaming servisu.