Image Alt

Kuvo TV

2024. godina bi trebala biti važna godina za Slitterhead

Bokeh Studios, u suradnji sa kreatorom Silent Hilla, Keiichi Toyamom već neko vrijeme radi na novom akcijsku survival hororu. Slitterhead je još uvijek obavijen velom tajne, a prijed točno dvije godine je prikazan teaser trailer nakon kojega je još puno toga ostalo nepoznato. Izuzev par kratkih gameplay isječaka, i dalje su informacije dosta škrte o ovoj igri,  no čini se da bi se iduće godine to moglo promijeniti.

U nedavnom kratkom intervjuu za 4Gamer, Toyama je najavio da će iduća godina biti ”iznimno važna” za Slitterhead. U ogromnom članku u kojem su 176 različitih kreatora pitali što planiraju za iduću godinu, Toyama je naveo kako će se fokusirati na rad na Slitterheadu: “2024. godina će biti odlučujuća godina za naš prvi naslov Slitterhead kojeg ćemo prikazivati javnosti. Budući da će ta igra značajno utjecati na budućnost studija, biti će to iznimno važna godina koju čekamo sa velikim entuzijazmom”. Uz Toyamu, i Kazunobu Sato, koji je prije radio sa Toyamom na Siren serijalu najavio je kako će nastaviti rad na Slitteheadu te je također rekao da će iduća godina biti ”posebna godina za projekt”.

Nažalost, iz izjava se da iščitati da Slitterhead neće izaći ni iduće godine. No, dosta toga bi oko igre trebalo napokon biti konkretizirano, pa možda i dovršeno. Igru bi bilo idealno izdati za Halloween, a ima još puno vremena da se do tada ista dovrši, tako da nema sumnje da će se dio fanova nadati kako bi igra mogla izaći u 2024. godini.