Image Alt

Kuvo TV

Razni japanski developeri su iznijeli svoje planove za iduću godinu

Japanska gaming publikacija 4Gamer.net, i ove je godine izdala članak sa izjavama velikog broja developera koji najavljuju iduću godinu i daju natruhe svojih planova.

Prijevodi svih izjava se odvijaju cijeli dan, a zasada imamo nekoliko njih, izuzev izjava developera vezano sa survival horor Slitterhead, o kojem smo posebno pisali danas.

Goichi “Suda 51” Suda je najavio kako će za njegov Grasshopper tim 2024. godina biti uistinu velika, jer izlazi remaster Shadows of the Damned, a ujedno rade na još jednom novom naslovu, što je potvrdio i njegov kolega Ren Yamazaki (poznat po radu na igri No More Heroes III). Koei Tecmo Games, prvenstveno osobe zadužene za Dynasty Warriors igre, Tomohiko Sho i Akihiro Suzuki izrazili su žaljenje što nisu mogli ove godine dati dodatne informacije o Dynasty Warriors serijalu no navode da će dati sve od sebe u idućoj godini da prikažu što više o budućim igrama u serijalu.

Hiroyuki Kobayashi, poznat po radu na Resident Evil i Devil May Cry serijalu te Dragon’s Dogmi, najavio je kako developerska ekipa GPTRACK50 radi na novom zabavnom akcijskom RPG-u koji će biti jedinstven. Najava igre bi trebala biti tijekom 2024. godine. Što se tiče Square Enixa, Yosuke Saito, poznat po radu na NieR serijalu rekao je da naporno radi na novoj igri i moli za još malo strpljenja. Očito ćemo i od njega čuti nešto uskoro, no zasada Saito mudro šuti.

Yoshimi Yasuda iz Dragami Gamesa najavio je izlazak dugoočekivanoga Lollipop Chainsaw RePOPa, a Keishu Minami iz Bandai Namco Entertainment najavio je za iduću godinu izlazak akcijskog RPG-a Sand Land.  Katsuhiro Harada radi na predstojećem Tekkenu 8, naravno, te je najavio novitete u igri kroz cijelu iduću godinu.

Puno je toga za veseliti se u idućoj godini, a nadajmo se da će se developerima svi planovi i želje ostvariti.