Image Alt

Kuvo TV

Florida Joker je uputio posljednje upozorenje Rockstaru, sada traži pet milijuna dolara

Početkom ovog mjeseca, prvi trailer za GTA VI je izazvao brojne reakcije i komentare na račun onoga što smo u samom traileru vidjeli, a što dobrim dijelom ocrtava aktualno stanje u društvu, osobito u Floridi. No, najviše pažnje je privukao izvjesni Lawrence Sullivan, poznatiji pod nadimkom Florida Joker, koji je optužio Rockstar da su neovlašteno iskoristili njegov izgled kao inspiraciju za jednog od likova koji se pojavljuje u premijernom traileru za najiščekivaniju igru generacije.

Florida Joker je inicijalno zaprijetio da će tužiti Rockstar i Take-Two, ukoliko mu ne isplate odštetu u iznosu od dva milijuna dolara, što je izazvalo podsmijeh cjelokupne gaming scene, s obzirom na to da dotični nije prvi koji je pokušao od Rockstara izvući lovu na lak način (da, Lindsey, na tebe mislimo, između ostalih..). On je nakon toga u više navrata objavljivao video klipove u kojima je uporan u svome naumu – da tuži Rockstar, iako mnogi misle da sve to čini kako bi privukao na sebe još više pažnje.

Ipak, gospon Sullivan je i dalje ozbiljan, što potvrđuje i njegov novi video u kojem je (sada sa ljubičastom kosom) uputio Rockstaru finalno upozorenje i dao rok do 11. siječnja da mu isplate odštetu koja sada iznosi pet milijuna dolara, inače će u suprotnom sručiti na Rockstar i Take-Two cijelu silu odvjetnika. U svome novom obraćanju, Florida Joker tvrdi da je nakon premijernog trailera za GTA VI postao tema neprestanog izazivanja i maltretiranja te nema mira od prozivki i provokacija na račun cijele situacije.

Hoćemo li vidjeti još jednu pravnu trakavicu, kakvu nam je ranije bezuspješno priredila Lindsey Lohan, ali i mnogi drugi prije nje, ostaje nam da vidimo. No, kako god, mala je šansa da Rockstar i iz ovog potencijalnog spora neće izaći kao pobjednik.