Image Alt

Kuvo TV

Novi trailer za Back 4 Blood posvećen je famoznom Card Systemu

Warner Bros. i Turtle Rock Studios objavili su novi trailer za svoj co-op shooter Back 4 Blood, a fokus istog je na ranije najavljenom sistemu kartica koje će značajno utjecati na sam način igranja.

Kao što je od ranije poznato, Back 4 Blood, kao i njegov spiritualni uzor (da ne kažemo prethodna igra) Left 4 Dead koristi napredni AI poznat kao Game Director. Ovaj sustav nadgleda akcije igrača, njihovo zdravlje i izbore te sukladno svemu tome stvara situacije koje ih okružuju, zbog čega će svaki igrač imati poseban ugođaj i tretman prilikom igranja, a samo igranje igre će svaki put biti drukčije. Sve navedeno će u mnogo čemu ovisiti od karata koje će nam Game Director dodijeliti prilikom svakog igranja. Igrači će imati mogućnost da uskoče u igru sa unaprijed složenim špilom karata ili da se pozabave brojnim customizacijama koje igra nudi, a svaki set karata će igračima omogućiti da slože strategiju prije svake misije.

Karte u igri otključavamo igranjem i kompletiranjem opcionalnih izazova i zadataka, a to znači da će svako upornije igranje i uloženo vrijeme svakako biti dodatno nagrađeno. Kako sve to izgleda u praksi, pogledajte ispod.

Back 4 Blood u prodaju stiže 12. listopada, a bit će dostupan u verzijama za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.