Image Alt

Kuvo TV

Šef PlayStation Studiosa najavio velika AAA iznenađenja na predstojećem PlayStation Experience eventu

Milijuni PlayStation fanova nestrpljivo čekaju četvrtak i novi PlayStation Experience event, koji bi trebao biti fokusiran na ekskluzive i naslove koji dolaze već tijekom blagdana i tijekom iduće godine.

S obzirom na to da je Sony “prespavao” E3 i Gamescom sajmove, mnogi se s pravom nadaju da će u četvrtak vidjeti barem nekoliko velikih naslova, a najveći favorit čiju bismo premijeru mogli vidjeti svakako je novi God of War. Da nam Sony doista sprema velika iznenađenja, potvrdio je glavni čovjek PlayStation Studiosa, Hermen Hulst, koji je putem Twittera objavio kako se mnogo toga zanimljivog kuha u kuhinji PlayStation Studiosa i da jedva čeka da pokaže igračima na čemu sve Sonyjevi timovi trenutno rade.

Sličnog mišljenja je Hasnul Hadi, koji radi za malezijski ogranak PlayStation Studiosa. On je također iskoristio priliku da se putem Twittera osvrne na PlayStation Experience, komentirajući da će se nam višemjesečno čekanje na Sonyjevu prezentaciju definitivno isplatiti.

Što nam to Sony sprema, doznat ćemo vrlo brzo. Već na umu imamo par naslova koje s pravom očekujemo da vidimo, no o tome ćemo više otkriti uoči samog događaja.