Image Alt

Kuvo TV

Očekuje li nas najava nove inFamous igre tijekom PlayStation Experience eventa?

Očekivanja od nadolazećeg PlayStation Experience 2021 eventa rastu iz dana u dan, a glasine koje iskaču svako malo dodatno zagrijavaju cijelu situaciju. Ovaj Sonyjev event gotovo sigurno će proći u znaku premijernog predstavljanja nove God of War igre (još je nećemo zvati Ragnarok, dok to Sony ne potvrdi), a šuška se da ćemo vidjeti i Gran Turismo 7 i Horizon Forbidden West. Šef PlayStation Studiosa Hermen Hulst najavio je brojna AAA iznenađenja, a ako je vjerovati novoj glasini koja stiže sa Twitter accounta poznatog insidera Nika Bakera, mogli bismo vidjeti najavu koju je malo tko od nas očekivao.

Nick Baker, gaming javnosti poznatiji pod nadimkom Speshal Nick objavio je tweet u kojem tvrdi da postoji šansa da u četvrtak vidimo najavu nove inFamous igre.

Ovaj insider tvrdi da je čuo priče o potencijalnoj najavi spomenute igre, ali da iste još uvijek nije mogao potvrditi od njegovih pouzdanih izvora.

Sa inFamous serijalom zadnji put smo se družili prije punih sedam godina, kada se u prodaji pojavio inFamous: First Ligh. Nakon toga, Sucker Punch se okrenuo razvoju svoje najambicioznije igre, PlayStation ekskluzive Ghost of Tsushima. Već neko vrijeme kruže glasine da se ovaj američki studio već okrenuo razvoju nastavka svoga samurajskog hita, tako da postoji mogućnost da, ukoliko su te informacije točne, na novom inFamousu radi neki drugi tim. Što je od svega toga točno, možda doznamo već u četvrtak.