Image Alt

Kuvo TV

PlayStation Showcase 2021 – livestream

Večeras u 22h očekuje nas PlayStation Showcase 2021 event, koji bi nam konačno trebao predstaviti pravu budućnost PlayStationa 5. Sony je prespavao ovogodišnji E3 i Gamescom, a nekoliko posljednjih State of Play prezentacija uglavnom je bilo fokusirano na indie igre i od ranije poznate PlayStation ekskluzive, a kako PlayStation fanovi već duže vrijeme čekaju “prave stvari”, pred Sonyjem je da im se večeras iskupi. A veliko iskupljenje bi doista moglo uslijediti budući da je večerašnji 40-minutni event uglavnom posvećen ekskluzivama PlayStation Studiosa i ponekom third party naslovu. A što bi smo to mogli večeras vidjeti?

Vjerojatno najsigurnija večerasnja oklada bila bi ona koja se tiče nove God of War igre. God of War: Ragnarok (ili kako god se u konačnici bude zvao) gotovo sigurno će večeras imati svoju premijeru i to najvjerojatnije ili na samom početku prezentacije ili na njenom zatvaranju. Velika je šansa da ćemo vidjeti i Gran Turismo 7, a vjerojatno i novu gameplay demonstraciju Horizon Forbidden Westa.

Velika je šansa da ćemo vidjeti i launch trailer za ambicioznu prekrasnu indie igru Kena: Bridge of Spirits, kao i za Deathloop koji stiže već idući tjedan. Mogli bismo vidjeti i GTA V za PS5, pa čak i najavu ranije spominjanog GTA Remaster Trilogyja, a moguće je da nas čeka i neka najava povodom 25. rođendana Crasha Bandicoota. Final Fantasy VII Remake Part 2 ili Final Fantasy XVI? Jedna od navedenih igara bi mogla biti prikazana, baš kao i još uvijek prilično misteriozni Forspoken… Third party iznenađenje? Resident Evil 4 Remake! 🙂

Nećemo se previše zadržavati oko third party naslova. Idemo se pozabaviti onim nepoznatim što bi večeras konačno moglo postati poznato. Posljednjih dana šuška se da bismo tijekom večerašnjeg eventa mogli vidjeti novi inFamous. U više navrata spominjao se i Bloodborne remaster, ali i nova misteriozna PS5 ekskluziva studija From Software (nije Bloodborne 2). Krajnje je vrijeme da vidimo i TLOU 2 multiplayer (Factions ili nešto sasvim novo, još ćemo vidjeti), a nadamo se da će se večeras pojaviti i Abandoned. Kada je u pitanju ovaj misteriozni nasloov, i dalje postoji šansa da se radi o marketinškom stuntu koji bi baš večeras mogao biti predstavljen kao novi Silent Hill. Ili pak novi Metal Gear Solid? O da, i o njemu već duže vrijeme kruže glasine, a najčešće su one koje govore da je remake originala već neko vrijeme u razvoju kod genijalaca iz Bluepoint Gamesa. A kada već spominjemo Bluepoint Games, možda baš večeras dobijemo potvrdu da je ovaj studio i službeno postati dio PlayStation Studios obitelji. Novi Sly Cooper? Moguće.. Moguće je još svašta i iznenađenja definitivno neće nedostajati, zato budite večeras u 22h s nama i ispratite ovaj veliki događaj.