Image Alt

Kuvo TV

God of War Ragnarok ima prvi spektakularni trailer, no još nije poznato kada izlazi

Kao što smo i očekivali, PlayStation Showcase 2021 nam je donio i premijerni prikaz God of War Ragnaroka. Da, na kraju se nova Kratosova avantura ipak tako zove, unatoč dužem trollanju od strane Coryja Barloga koji je redateljsku poziciju ovaj put prepustio svome kolegi Ericu Williamsu.

Kao što možete vidjeti u spektakularnom traileru ispod, radnja God of War Ragnaroka odvijat će se nekoliko godina nakon one iz još uvijek aktualne igre. U svakom smislu bi trebala biti veća od originala te bi se trebala prostirati diljam svih devet nordijskih kraljevstava, uključujući i Vanaheim, Svartalfheim i Asgard, sa znatno više epskih lokacija koje će ostavljati bez daha.

Budući da bi Ragnarok trebao biti finalna igra iz nordijske sage, dobili smo potvrdu da nas u njoj definitivno očekuje Ragnarok, tako da s pravom možemo očekivati brojne epske okršaje Kratosa i Atreusa sa ostatkom nordijskim bogova na čelu sa Thorom i Odinom (a vidjeli smo u traileru i Freyu, koja je još uvijek prilično ljuta na Kratosa i definitivno željna osvete). Nećemo više ništa pisati, previše smo nahypani prvim trailerom, pa i vama predlažemo da ga pogledate barem jedno 200 puta. 🙂

God of War Ragnarok je trenutno u pripremi za PlayStation 4 i PlayStation 5, a kako tvrdi glavni čovjek PlayStation Studiosa, Hermen Hulst, fantastično izgleda na obe platforme. Nažalost, još uvijek nema naznaka kada bi se mogao pojaviti u prodaji.