Image Alt

Kuvo TV

Pogledajte novi sjajni story trailer za Marvel’s Guardians of the Galaxy

Svakim novim prikazom, Marvel’s Guardians of the Galaxy izgleda sve bolje i bolje, a najnoviji trailer, koji smo vidjeli tijekom PlayStation Showcasea, samo je potvrdio tu našu tvrdnju.

Pred nama je novi story trailer, koji se na prepoznatljiv i humorističan način bavi samom pričom igre. Naime, radnja nove igre studija Eidos Montreal odvija se 12 godina nakon Galaktičkog rata i prati Star-Lorda i njegove tek oformljene Čuvare Galaksije koje će serija nespretnih događaja baciti pred ogromni izazov u vidu konflikta sa Univerzalnom Crkvom Istine, koja želi da “izliječi” sve što je stradalo tijekom Galaktičkog rata. Budući da su Guardiansi jedini koji razumiju ozbiljnost ove prijetnje, morat će učiniti sve što je u njihovoj moći da spriječe novu veliku opasnost, a u tome će im pomoći i novi saveznici, poput telepatskog svemirskog psa Cosmoa. U kakvu su se nevolju Peter Quill i njegova ekipa ovaj put uvalili, pogledajte ispod.

Marvel’s Guardians of the Galaxy izlazi 26. listopada, a pojavit će se na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch platformama.