Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da je Alan Wake 2 doista u razvoju

Remedyjeva nedavna najava Alan Wake Remastereda pokrenula je more špekulacija vezanih za punokrvni nastavak, na kojeg fanovi čekaju već duži niz godina, a o kojem se u posljednje vrijeme vrlo često priča. Mnogi su uvjereni da Remedy već radi na novoj velikoj Alan Wake igri, a sličnog mišljenja je i gaming novinar i poznati insider Jeff Grubb.

Prema Grubbu, Remedy doista radi na nastavku Alan Wakea, a spomenuta igra nastaje u suradnji sa Epic Gamesom, koji će ujedno biti i njen izdavač.

Ovaj insider tvrdi da je Alan Wake 2 već u ranoj razvojnoj fazi ili je čak možda još uvijek u fazi planiranja i pretprodukcije, tako da je vrlo vjerojatno da će proći još barem nekoliko godina prije nego što ugleda svjetlost dana. U međuvremenu, remaster originalne igre koji će se već početkom idućeg mjeseca premijerno pojaviti i na PlayStation konzolama najvjerojatnije predstavlja Remedyjev hint fanovima da Sam Lake i ekipa na njih nisu zaboravili i da je konačno vrijeme za novi veliki povratak najpoznatijeg pisca u povijesti gaminga.