Image Alt

Kuvo TV

Rambo, Stranger Things i Danny Trejo dolaze u Far Cry 6 u sklopu post-launch plana

Far Cry 6 stiže za manje od mjesec dana, a Ubisoft je za njega spremio i prilično bogat post-launch program. Uz more besplatnog sadržaja i onoga plaćenog koji čeka sve one koji kupe Season Pass (Far Cry 3 Blood Dragon: Classic Edition i tri uvrnute DLC epizode koje nas stavljaju u kožu jednog od negativaca iz serijala – Vaasa, Pagan Mina i Josepha Seeda), Ubisoft je najavio tonu novog crossover sadržaja, zahvaljujući kojem u igru stižu Rambo, Danny Trejo i Stranger Things.

Ubisoft ovom prilikom nije otkrio na koji način navedeni sadržaj planira ubaciti u igru, no isti bi trebao stići potpuno besplatno sa ostalim free sadržajem u vidu tjednih Insurgency misija i šest Special Operationsa.

Kako doznajemo, tjedne Insurgency misije bit će dostupne po završetku glavne kampanje, a nudit će igračima nove nadogradnje za opremu i to kao nagradu za uspješno praćenje i elikminaciju nove mete negdje na otoku Yari koja će se mijenjati svakih sedam dana. Special Operations misije će, s druge strane, pred igrače stavljati novi izazov u kojem će od dilera oružjem razbacanim diljem novih dijelova mape morati ukrasti visoko nestabilno kemijsko oružje i dofurat ga do određene točke na mapi prije nego što se isto pregrije. Dvije takve misije, Mesozocio i Maceo bit će dostupne već prilikom launcha, dok će preostale četiri uslijediti nešto kasnije. Također, vrijedi napomenuti kako će ove misije biti moguće igrati solo ili u co-op režimu.

Kada je u pitanju plaćeni sadržaj, podsjećamo kako će isti biti besplatan svim vlasnicima Far Cry 6 Season Passa koji je također sastavni dio Gold, Ultimate ili Collectors Editiona), a tri ranije spomenute epizode u kojima ćemo moći zaigrati u ulozi najpoznatijih negativaca serijala, izaći će u periodu od studenog do ožujka iduće godine. Prva epizoda, Vaas: Insanity izaći će u studenom. Nakon nje, u siječnju će uslijedit Pagan: Control, a posljednja epizoda, Joseph: Collapse trebala bi se pojaviti u ožujku.

Far Cry 6 izlazi 7. listopada, a bit će dostupan u verzijama za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i  PC, kao i za Google Stadia i Amazon Luna streaming servise.