Image Alt

Kuvo TV

Red Dead Redemption 2 igrači iznenađeni starošću glavnih likova

Jeste li se ikada zapitali koliko godina imaju neki od glavnih likova vaših omiljenih igara? Taj podatak scenaristi uglavnom vješto izostave, no neka igra, poput recimo Red Dead Redemptiona 2 ipak ode korak dalje.

Naime, na redditu je osvanuo post u kojem se nalazi popis glavnih likova ovog Rockstarovog hita, pri čemu je navedena i njihova starost. Iako se radnja igre odvija u XIX stoljeću, kada je prosječna životna dob bila znatno kraća, osobito za kriminalce i odmetnike, starost nekolicine likova definitivno će vas iznenaditi.

Kao što možete vidjeti ispod, na popisu se nalazi nekoliko likova – Hosea Matthews (55), Dutch van der Linde (44), Micah Bell (39), Arthur Morgan (36), Bill Williamson (33), Charles Smith (27), John Marston (26) i Molly O’Shea (srednje 20-te).

Sudeći prema komentarima na redditu, fanovi su se najviše iznenadili činjenicom da je Bill Williamson mlađi od Arthura Morgana. Mnoge je iznenadio podatak oko starosti glavnog protagonista originala Johna Marstona, koji u igri ima samo 26 godina, te svima mrskog Micaha Bella, koji je po izgledu znatno bliži 50-im nego 40-im. Sve u svemu, radi se o zanimljivom podatku, koji će fanovi igre definitivno znati cijeniti.

Red Dead Redemption 2 trenutno možete zaigrati na PS4, Xbnox One i PC platformama, kao i putem Google Stadia servisa.