Image Alt

Kuvo TV

Iduće godine najvjerojatnije igramo Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Vanguard izlazi za nešto manje od dva mjeseca, a već se polako počinje šuškati o idućem naslovu, koji će stići na jesen 2022. godine.

Nakon Sledgehammer Gamesa i Treyarcha koji pomaže na multiplayer komponenti Vanguarda, 2022. godina bi trebala biti rezervirana za Infinity Ward koji bi nam, sudeći prema informacijama kojima raspolaže najpoznatijih COD/Battlefield insider Tom Henderson, trebao isporučiti nastavak Call of Duty: Modern Warfarea iz 2019-te.

Henderson, kojeg prati reputacija najkredibilnijeg insidera kada je u pitanju ovaj serijal, tvrdi da je kodno ime iduće igre “Project Cortez” koja bi, prema onome što je on čuo, trebala zapravo biti nastavak Call of Duty: Modern Warfarea.

Takvo što je, ako ćemo biti iskreni, i ne predstavlja neko posebno iznenađenje. Activision se manje-više drži nekog svoga rasporeda, a ukoliko s njega ne planira naglo skrenuti, iduće jeseni ćemo gotovo sigurno igrati Call of Duty: Modern Warfare 2. Naravno, na službenu najavu iduće igre morat ćemo pričekati do idućeg ljeta.