Image Alt

Kuvo TV

Iscurio potencijalni naziv treće Injustice igre

Iako u posljednje vrijeme sve češće kruže priče da bi NetherRealm Studios mogao dati prednost novom Mortal Kombatu u odnosu na Injustice, novi leak koji stiže sa GeForce Now servisa govori da je nova DC tabačina ipak u planu.

Sudeći prema iscurjelim informacijama, treća igra iz ovog popularnog DC serijala kojeg nam spremaju NetherRealm Studios i Warner Bros. službeno bi se trebala zvati Injustice 3: Gods Will Fall.

Iako za sada nema nikakvih konkretnijih detalja, streamer poznat pod nadimkom Dynasty1031, koji je inače specijaliziran za tabačine kao što su Mortal Kombat i Injustice, objavio je putem Twittera fotografiju na kojoj se navodno nalazi prva reklama za igru, mada je njena autentičnost prilično upitna.

Naravno, na ovaj leak moramo gledati s određenom dozom rezerve, prije svega jer postoji šansa da se samo radi o potencijalnom placeholderu za igru koja teoretski uopće ne postoji. Isto tako, postoji šansa da uposlenici koji rade na ovom Nvidijinom servisu znaju nešto o čemu se još uvijek ne smije javno pričati. U svakom slučaju, čekamo na reakciju Warner Bros. Interactive Entertainmenta i NetherRealm Studiosa.