Image Alt

Kuvo TV

Krije li se u novoj reklami za PlayStation teaser za Resident Evil 4 remake?

Nova PlayStation reklama, koju smo vidjeli na samom otvaranju prošlotjednog PlayStation Showcase eventa, bila je krcata raznim potencijalnim teaserima i easter eggovima, a jedan od najzanimljivijih koji je privukao pažnju igrača tiče se tko zna koliko puta spominjanog Resident Evil 4 remakea.

Naime, unatoč dinamici reklame i moru detalja koji su frcali na sve strane, ekipa sa reddita, točnije korisnik sa nadimkom CoronaBeer51, primjerio je na 1:46 simbol Las Plagas parazita iz Resident Evila 4, koji bi mogao predstavljati prvi konkretniji teaser vezan za dolazak Resident Evil 4 remakea.

Naravno, navedeni simbol ne mora ništa nužno značiti, no isto tako prilična je šansa da je Sony na pametan način igračima dao do znanja da će PlayStation 5 biti najbolje mjesto za igranje sve izvjesnijeg remakea Resi četvorke.

Unatoč brojnim glasinama i leakovima, Capcom još uvijek nije potvrdio postojanje spomenute igre, no uzmemo li u obzir ogromni uspjeh remake izdanja Resident Evila 2 i Resident Evila 3, rimejk četvrtog dijela zvuči kao logičan potez. Samo, pitamo se gdje je u cijeloj toj priči Code Veronica.. 🙂