Image Alt

Kuvo TV

Novi GeForce Now leak otkrio brojne nenajavljene igre – na popisu se nalazi priličan broj iznenađenja

Cijela gaming scena bruji o jučerašnjem “upadu” u bazu podataka Nvidijinog GeForce Now servisa, koji nam je donio brojne informacije o nadolazećim i još nenajavljenim igrama. Naime, izvjesni Ighor July uspio je pronaći način da otvori bazu podataka ovog Nvidijinog servisa, a podaci koje je tamo pronašao, a potom i objavio javno sadrže priličan broj iznenađenja.

Naime, u bazi podataka pronašao je hrpetinu naslova, među kojima su i PC verzije nekolicine PlayStation ekskluziva. Tu prije svega mislimo na već potvrđeni Uncharted: Legacy of Thieves Edition, ali i naslove kao što su God of War, Returnal, Demon’s Souls i mnogi drugi. Zanimljivo je da su se na popisu našli i naslovi kao što su Gears 6, Halo 5: Guardians, Resident Evil 4 Remake, Titanfall 3 i mnogi drugi. Ima tu još mnogo toga, a kompletan popis možete vidjeti na ovom linku.

Navedeni podaci su vrlo brzo uklonjeni iz te baze, a u vrijeme pisanja ovog članka Nvidia je izdala komentar, potvrdivši da se radi o autentičnoj bazi podataka, uz napomenu da je dobar dio naziva igara u nju ubačen zbog internog praćenja i testiranja te da navedeni popis ne predstavlja službenu potvrdu postojanja nekih od tih igara ili njihovu službenu najavu.

Naravno, Nvidijin komentar nije ni negirao postojanje navedenih naslova, pa je vrlo moguće da je dobar dio istih doista stvaran.