Image Alt

Kuvo TV

Twisted Metal TV serija ima prvo poznato glumačko ime – Anthony Mackie kao John Doe?

Anthony Mackie će biti glavna zvijezda najavljene Twister Metal serije.

Višestruki izvori navode kako je već sve riješeno, te da će popularni Falcon, tj. Kapetan Amerika, dobiti gažu kao (vjerojatno) glavni protagonist Twisted Metal serije John Doe, serije kojom rukovodi scenarist Cobra Kai serije Michael Jonathan Smith.

“Oduševljeni smo što nam je došao Anthony Mackie. Njegova sposobnost spajanja komedije, akcije i drage je savršena za ovaj Twisted Metal svijet koji stvaramo”, rekao je Asad Qizilbash iz PlayStation Productionsa povodom potvrde ove velike vijesti. Vijesti koja potvrđuje da Sony misli dosta ozbiljno sa svojim adaptacijama igara, te nas uz The Last of Us čeka još jedna serija puna velikih i/ili popularnih glumačkih imena.

Na seriji, koja će biti smještena u žanr akcijske komedije, rade Rhett Reese i Paul Wernick, koji su poznati po radu na mega popularnim Deadpool i Zombieland filmovima. Michael Jonathan Smith koji radi na megapopularnoj Cobra Kai seriji je zadužen za scenarij, dok će Will Arnett biti uključen u produkciju. Postojale su glasine kako bi Will Arnett mogao posuđivati glas Sweet Toothu, no to ipak nije potvrđeno.

Što se tiče radnje, samo je navedeno kako će se vrtjeti oko lika zvanog John Doe kojem je obećan bolji život ako dostavi jedan misteriozni paket preko postapokaliptične pustopoljine, gdje će susresti razne vozače/ubojice među kojima je, naravno, i Sweet Tooth.

No, još nema naznaka kada bi točno mogli pogledati Twisted Metal seriju. Produkcija kreće, a možda u idućih pola godine dobijemo konkretnije informacije, kao i trailer i datum izlaska.