Image Alt

Kuvo TV

Besplatni eFootball ima posebni, 40 dolara vrijedan bundle koji ćemo moći koristiti od studenog

Konami i njihov eFootball i dalje zbunjuju fanove. Nakon prve najave besplatne verzije novoga PES-a, sve kasnije što je Konami počeo objavljivati vezano za igru bilo je za mnoge poprilično zbunjujuće, a prognoze za igru su se još pogoršale kada je ovoga tjedna predstavljeno kako će točno igra u početku funckionirati.

Konami je već potvrdio kako će eFootball biti pri izlasku samo demo, no pripremili su prvi pre-order bundle. Besplatni dio, koji se sastoji od devet momčadi, izlazi 30. rujna, no prvi pre-lauch paket dolazi tek sredinom studenoga. No, već za njega stoji cijena od 39.99 dolara, tj. na hrvatskom Storeu naveden kao eFootball™ 2022 Premium Player Pack koji košta 299,99 kuna.

Poprilično skupi pack donosi 2800 eFootball coinsa i osam Chance Deals paketa koji će vam pomoći izgraditi svoju momčad. Svaki Cahnce Deal paket donosi mogućnost da se potpiše 1 od 16 najboljih nogometaša ”Ambasadora” među kojima će sigurno biti Messi i Ronaldo. Također, svima će biti omogućeno da više puta kupe ovaj Player Pack, pa kome se troši novac za ovaj dio igre, svakako će moći platiti više za moćniji tim.

Iako nije čudno da se mora platiti ovakav sadržaj za igru unaprijed, naglasak na ovaj dio igre i mikrotransakcije je iznimno velik. A za razliku od nekih drugih igara i prodaja Season passova, ovdje nemamo osnovnu igru, niti neki donekle kompletan proizvod glavne igre koji ćemo moći igrati i koji će nas ”nagovoriti” na dodatno trošenje. Još kad uzmemo u obzir da će Konami tek u narendim mjesecima poboljšavati gameplay i pripremati nekoliko patcheva za igru, sve je još čudnije.

Svakako je još par pitanja ostalo ”visjeti u zraku”, no ono što zasad imamo je skorašnji dolazak nedovršene igre sa mali broj opcija za igranje, i pakete za igranje eFootball verzije Ultimate Teama čiji prvi paket košta kao neke igre.