Image Alt

Kuvo TV

Hoće li se radnja GTA VI odvijati krajem 90-ih?

Posljednji trailer za GTA V, koji smo vidjeli tijekom nedavno održanog PlayStation Showcasea, do sada je skupio gotovo 200 tisuća “dislajkova” te je izazvao pravu buru negodovanja od strane igrača kojima je dosta Rockstarove reciklaže i koji smatraju da je krajnje vrijeme da se Rockstar konkretnije pozabavi idućom velikom igrom.

Iako ćemo sasvim sigurno još neko vrijeme čekati na najavu GTA VI, pojedini fanovi imaju zanimljivu teoriju koja se tiče tog famoznog posljednjeg GTA V trailera. Uvjereni su da je Rockstar u njemu sakrio još jedan zanimljiv hint za dugo očekivani šesti nastavak.

Naime, fanovi su u traileru primjetili vozilo sa registarskim tablicama na kojima piše “6 is a late 90’s”, što su interpretirali kao svojevrsni nagovještaj da bi se radnja “šestice” mogla odvijati krajem 90-ih.

S obzirom na to da je Rockstar inače poznat po sličnim teaserima, postoji dobra šansa da se doista radi o jednom takvom teaseru. No, isto tako, uz glasine o retro settingu, postoje i one glasine koje govore da će GTA VI biti smješten u moderni setting, pa postoji šansa da jedna od tih teorija ipak nije točna. U svakom slučaju, nama i dalje ostaje da budemo strpljivi i da pričekamo da se Rockstar konačno oglasi sa bilo kakvim informacijama.