Image Alt

Kuvo TV

Destroy All Humans! 2 remake službeno najavljen

Leak koji se pojavio prije nekoliko dana u konačnici se pokazao točnim – tijekom sinoćnjeg livestreama povodom svoga 10. rođendana, THQ Nordic je najavio čak šest novih igara, a jedna od njih je i Destroy All Humans! 2: Reprobed.

U pitanju je punokrvni remake originalnog nastavka, kojeg nam zajedno spremaju THQ Nordic i Black Forest Games. Kao i u originalu iz 2006. godine, radnja ovog remakea također će se odvijati tijekom 1960-ih, gdje ćemo se u ulozi našeg starog znanca Cryptoa još jednom morati obračunati sa ljudima. Nakon što mu je KGB u prošloj igri uništio brod, “mali sivi” (sorry, nije zeleni) proputovat će diljem svijeta, od SAD, preko Ujedninjenog Kraljevstva i Sovjetskog Saveza pa sve do Japana, a posjetit će čak i Mjesec.

Kako doznajemo, uz standardno otkačenu single player kampanju, očekuje nas i split-screen co-op, zahvaljujući kojem ćemo u društvu još jednog igrača praviti kaos po majčici Zemlji. Što od ovog ostvarenja možemo da očekujemo, možete vidjeti u najavnom traileru koji je pred vama.

Destroy All Humans! 2: Reprobed je najavljen za PS5, Xbox Series X/S i PC, no još uvijek nije poznato kada će se pojaviti u prodaji.