Image Alt

Kuvo TV

Poskupljuje li pretplata za Nintendo Switch Online servis?

Uzbudljiva vremena dolaze za sve nostalgičare i vlasnike Nintendo Switch konzole. Razni izvori navode da bi u bliskoj budućnosti u Nintendo Switch Online ponudi bi se mogli naći i mnogi legendarni naslovi sa slavne Nintendo 64 konzole.

Doduše, oni bi trebali navodno doći nakon što se dodaju Game Boy i Game Boy Color igre. Sve je to dosta logičan put za Nintendovu online uslugu i jasan plan za poboljšanje izbora igara i stvaranje velike kolekcije svih Nintendo igara. N64 igre bi, ipak, trebale više oduševiti od SNES ili game Boy kolekcije, a izgleda da Nintendo također to misli.

Naime, prema prvim informacijama, koje su neslužbene, ali dolaze od Nintendo insidera i leakera koji su imali točne informacije u prošlosti, Nate the Hate je svakako jedan od najprominentnijih, i navodi kako će Nintendo Switch Online pretplata poskupiti sa dolaskom N64 igara. Sada je godišnja pretplata za uslugu 20 američkih dolara, što je trećina cijene koju plaćaju pretplatnici na PlayStationu ili Xboxu. No, Nintendo i nudi puno manje korz svoju uslugu, koja bi se trebala povećati sa N64 igrama i automatski povećati pretplatu za pet ili 10 dolara.

Ovo su još uvijek samo glasine, a ne nazire se kada bi točno Nintendo mogao doći sa konkretnim informacijama.