Image Alt

Kuvo TV

FIFA 22 će imati soundtrack sa preko 120 pjesama

EA Sports je otkrio ovogodišnji soundtrack za novu Fifu, i biti će to najveća kolekcija pjesama do sada, sa 122 pjesme koje predstavljaju 27 država.

”Ovogodišnji glavni soundtrack sadržava 52 nove pjesme – raznih žanrova hrabrih i nabrijanih ritmova od izvođača kao što su Glass Animals, Polo & Pan, Bakar, CHVRCHES i drugih” – navodi se u EA-ovom dopisu medijima te se još navodi kako će “FIFA 22 će također predstaviti glazbu mnogih novih izvođača iz raznih zemalja, pa su to tako Casper cean iz New Yorka, australski alt-rockeri Bloodmoon, braziliskik vokalni fenomeni CAIO PRADO i londonska soul pjevačica Hope Tala”.

Pod ”glavnim” soundtrackom, misli se na osnovni dio igre, a u Volta modeu će biti dodatna glazba, točnije, 70 drugih pjesama iz glazbenih žanrova kao što su elektronska glazba, grime, hip-hop glazba i još puno toga što donekle ”odskače” iz mainstreama u osnovnom djelu igre.

Kompletan soundtrack je već dostupan na Deezeru i Spotifyju, pa ga već možete provjeriti, čak prije izlaska igre koja je zakazana za 1. listopada.