Image Alt

Kuvo TV

Super Mario Bros. animirani film izlazi krajem iduće godine – imamo i popis glumaca koje ćemo u njemu čuti

Novi Nintendo Direct, koji je održan sinoć kasno po našem vremenu, donio nam je i nove informacije vezane za nadolazeći Super Mario Bros. animirani film. Prije svega, otkriven je datum premijere filma, kao i glumačka postava koja nas u njemu očekuje.

Naime, Super Mario Bros. animirani film u kina stiže tijekom blagdana 2022. godine. Da budemo precizniji, njegova premijera najavljena je za 21. prosinac iduće godine.

U ulozi Maria pojavit će se hollywoodski glumac Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World). Društvo će mu praviti Charlie Day (It’s Always Sunny in Philadelphia, Horrible Bosses) kao Luigi te Anya Taylor-Joy (Queen’s Gambit), koju ćemo čuti u ulozi princeze Peach. Uloga Bowsera povjerena je Jacku Blacku (School of Rock, Tenacious D), a tu su i Seth Rogen (Pineapple Express, The Interview) kao Donkey Kong te Keegan-Michael Key (Keanu, The Predator) koji će glas posuditi Toadu. Od ostalih glumačkih imena, tu su još i Fred Armisen (Easy A, Portlandia) kao Cranky Cong, Kevin Michael Richardson (Mortal Kombat, Lilo & Stitch) kao Kamen te Sebastian Manisalco (Green Book, Tag) kao Spike.




Super Mario Bros. nastaje u produkcijskoj kući Illumination. Na čelu cijelog projekta nalaze se Nintendov Shigeru Miyamoto i Chris Meleandri kao producenti, za režiju su zaduženi Aaron Horvath i Michael Jelenic, dok scenario piše Matthew Fogel.