Image Alt

Kuvo TV

Iscurila potencijalna PS Plus ponuda za listopad

Kako se bliži kraj mjeseca, tradicionalno se javljaju i glasine i leakovi vezani za PS Plus ponudu za idući mjesec. I dok smo tijekom proteklih nekoliko mjeseci svjedočili točnim i netočnim leakovima i glasinama, informacije koje se odnose na ponudu besplatnih PS Plus igara u listopadu djeluje nam prilično uvjerljivo.

Na stranici Dealabs osvanula je navodna PS Plus ponuda za idući mjesec, a u njoj se nalaze tri naslova, od kojih je jedan za PlayStation 5, dok su druga dva za PlayStation 4. WWII shooter Hell Let Loose navodno predvodi ponudu za idući mjesec kao PS5 naslov, a društvo bi mu trebali praviti i Mortal Kombat X (standardno izdanje) i PGA Tour 2K21.

Hell Let Loose je u više navrata već spominjan kao potencijalni PS Plus naslov u listopadu, tako da sve djeluje prilično stvarno. S druge strane, Mortal Kombat X je već dostupan svim PS Plus pretplatnicima u sklopu PS Plus Instant Game kolekcije, pa postoji šansa da umjesto njega vidimo neku drugu igru, barem u nekim regijama.

Službeno otkrivanje PS Plus ponude za listopad očekujemo ovih dana. U međuvremenu, podsjećamo da do 4. listopada možete preuzeti igre iz još uvijek aktualne rujanske ponude. Za slučaj da ste zaboravili o kojim igrama je riječ, u pitanju su Overcooked: All You Can Eat!, Hitman 2 i Predator: Hunting Grounds.