Image Alt

Kuvo TV

Novi leak vezan za Injustice 3 roster spominje He-Mana, Constantinea i Anti-Monitora kao igrive likove

Iako Injustice 3 nije potvrđen, pojavile su se prve glasine o igri i to o mogućim igrivim likovima.

Prema postu objavljenom na Redditu, Injustice 3 će sadržavati puno novih likova iz raznih dijelova i inkarnacija unutar DC-jevog univerzuma, pa čak i one koji nemaju uske veze sa poznatim superhero likovima kao što su The Flash, Batman, Wonder Woman i drugi.

Leak koji se pojavio navodi Johna Constantinea, Mirror Mastera, Nekrona i Red Tornada kao dio rostera u igri. Anti-Monitor bio trebao biti pre-order bonus, dok će prvi DLC sadržavati He-Mana i Johnnyja Cagea iz Mortal Kombata. Dio prvog DLC-a su navodno i Etrigan i Livewire.

Također, iz potpune liste rostera vidljivo je da Batman neće biti Bruce Wayneova verzija, nego Terry McGinnis:

Aquaman / Ocean Master, Batman / Terry McGinnis, Beast Boy, Black Canary, Blue Beetle / Green Beetle, Booster Gold, Cheshire, Constantine, Cyborg, Deathstroke, Flash / Impulse, Green Arrow, Green Lantern / John Stewart / Guy Gardner, Harley Quinn, Joker, King Shark, Lex Luthor, Metallo, Mirror Master, Nekron, Poison Ivy, Ra’s al Ghul, Raven, Red Tornado, Robin / Nightwing, Supergirl, Superman, Wonder Woman / Artemis, (Pre-Order) Anti-Monitor.

Osobno nam čini ovo pretjerano veliki broj informacija u navodnom leaku i sumnjamo da je točan, ali sve je više informacija da je Injustice 3 uistinu u planu. No, još nema službene potvrde da ta igra dolazi, iako se očekuje od Warnera i NetherRealma da uskoro najave svoj novi projekt. Prijašnje glasine su govorile da rade na novom Mortal Kombatu, pa na novoj Marvel igri, pa da odlaze iz Warnera, tako da je sve još uvijek puno nepoznanica, a i pomalo zbunjujuće.

No, uskoro bi svakako djelu nagađanja trebao biti kraj.