Image Alt

Kuvo TV

Nova Twisted Metal igra je navodno u izradi, a na njoj rade developeri Destruction AllStarsa

Izgleda da Sony ipak radi na novoj Twisted Metal igri. Nakon nekoliko glasina prijašnjih mjeseci, VGC je došao do konkretnijih informacija o prvoj Twisted Metal igri u zadnjih deset godina, i početku svojevrsnog reboota serijala.

Na igri navodno rade Lucid Games, developeri koji stoje iza Destruction AllStars igre, a ovaj novi Twisted Metal bi trebao slijediti free to play model igranja.

Dolazak nove Twisted Metal igre je dosta logičan, budući da je potvrđena TV serija koja će svakako zadobiti određenu dozu pozornosti iduće godine, i stvarno bi bilo nelogično da Sony je pokrene dodatne proizvode vezane za seriju, prvenstveno novu igru. A i Destruction AllStars nekako sad ima više logike, kada mu pristupimo kao testni projekt u kojem se otkriva potencijal žanra, a i developera koji su očigledno bili u planu kod Sonyja da preuzmu Twisted Metal.

No, za detalje ćemo još morati pričekati, igra je tek u početnoj fazi razvoja, no mnogi vjeruju da bi prvu službenu najavu mogli dobiti do kraja godine, pa tako i mogući datum izlaska.