Image Alt

Kuvo TV

GreedFall II: The Dying World na ljeto dolazi na Steam Early Access, verzije za konzole očekujemo kasnije

Tijekom ovogodišnjeg Nacon Connecta, vidjeli smo novi prikaz igre GreedFall II: The Dying World i doznali okvirni datum izlaska njene Early Access verzije.

Da, GreedFall II: The Dying World će prvo stići na Steam Early Access i to nekada tijekom ljeta, dok će s punom PC verzijom nekada kasnije stići i verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Ovom prilikom, Nacon i Spiders su otkrili i nekoliko novih detalja vezanih za samu priču i setting igre, pa smo tako doznali da će se radnja GreedFall II: The Dying Worlda odvijati tri godine prije događaja iz originala i avantura De Sardeta. Ovaj put, kao što je od ranije i poznato, naći ćemo se u ulozi pripadnika domorodačkog plemena Teer Fradee, koji će morati pobjeći sa kontinenta Gacane, kojeg polako ali sigurno uništavaju kuga Malchior te brojna politička previranja.

GreedFall II: The Dying World bi nam trebao predstaviti znatno veći, bogatiji i imerzivniji svijet, kao i brojne nove mehanike, frakcije i kompanjone te znatno više aktivnosti i različitih misija. Djelić settinga i onoga što nas očekuje, možete vidjeti u traileru ispod.