Image Alt

Kuvo TV

Terminator: Survivors je službeno predstavljen, krajem listopada dolazi na Steam Early Access

Na ovogodišnjem Nacon Connect eventu, kao što je bilo i najavljeno, dočekala nas je najava nove igre smještene u Terminator univerzum.

Terminator: Survivors je open world survival igra koju nam zajedničkim snagama spremaju Nacon i Nacon Studio Milan. Njena radnja bit će smještena u dobro poznati Terminator univerzum, četiri godine nakon famoznog “Sudnjeg Dana”, a u njoj ćemo se, solo ili u kooperativnom režimu za do troje igrača, naći u ulozi skupine preživjelih koji se bore za opstanak uslijed postapokaliptičnih događaja koje smo u određenoj verziji vidjeli (ili čuli o njima) tokom prva dva Terminator filma. Šačica preživjelih morat će preživjeti u nemilosrdnim postapokaliptičnim uvjetima, a za petama će im biti i raznorazni Skynetovi strojevi.

Terminator: Survivors bi nam trebao isporučiti autentično Terminator iskustvo i jednako autentični i atmosferični open world seting te priču koja će nam na poseban i dosad neispričani način otkriti što se zapravo dogodilo nakon Sudnjeg Dana. Igra bi nam trebala nuditi više različitih gameplay pristupa, od klasične akcije, pa sve do stealth segmenata i pametnijih načina konfrontacije sa Skynetovim strojevima. O kakvoj igri je riječ, možete vidjeti i u prvom traileru koji se nalazi ispod.

Terminator: Survivors je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. Njegova Early Access verzija stići će na Steam 24. listopada, dok se dolazak verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole očekuje sa izlaskom pune verzije igre.