Image Alt

Kuvo TV

Dragon Age: Dreadwolf navodno izlazi već ove godine

Nove vijesti vezane za Dragon Age napokon donose nešto dobro za fanove. Informacija dolazi od Jeffa Grubba, jednog od najpoznatijih industrijskih insidera i glavnog izvora vijesti o BioWareu proteklih nekoliko godina. Grubb izričito kaže kako će dugo očekivani Dragon Age: Dreadwolf konačno  biti objavljen ove godine.

Već smo znali da će igra biti potpuno otkrivena ovog ljeta, ali mnogi obožavatelji Dragon Agea bili su uvjereni da neće biti objavljena do 2025. godine, ali to trenutno nije plan. Navodno je plan objaviti igru kasnije ove godine.

Grubb priznaje da se planovi mogu promijeniti i još uvijek se mogu promijeniti, ali čini se da nije siguran da će se to dogoditi. Ono što jest možda čudno, ako igra izlazi ove godine jest zašto BioWare još uvijek nije objavio službeno tu informaciju? Moguće je da su željeli sačuvati iznenađenje za neki event, ali svakako bi uskoro trebali dobiti potvrdu.

Kao i uvijek, treba uzeti sve ovo s rezervom. Čak i ako su ove informacije točne, to ne znači da će ostati točne tijekom idućih mjeseci jer se stvari u gaming industriji mijenjaju češće nego ikad prije.