Image Alt

Kuvo TV

Crash Team Rumble dobiva zadnji update, igra se lagano gasi

Malo koga bi trebalo iznenaditi činjenica da Crash Team Rumble nije polučio dovoljno značajan uspjeh da opstane više od godinu dana. Dapače, od izlaska nije prošlo ni tih godinu, a za igru se ukidaju mikrotransakcije i dolazi zadnji update.

Danas kreće zadnji update, nakon čega će igra ostati igriva i online, no više neće biti novoga sadržaja. Igra će i otvoriti sve tri sezone Battle pasa svima zainteresiranima, kao i event nagrade, 104 nova itema i sve ostalo što se prije moglo samo kupiti.

Pouka ovoga neuspjeha? Pa, nije velika tajna. Trebali su Toys for Bob i Activision Blizzard i sami znati da je teško opstati u online multiplayer sceni sa ovakvom igrom, bez obzira na relativno popularne likove. Nekada je bolje da Crash i slični ostaju u svojoj domeni i žanru. Iako, to sprječava, recimo, Segu, da uskoro pokuša nešto slično sa Sonicom. Koliko će se i taj izlet isplatiti, ostaje da vidimo, iako je jednako riskantno kao i Crash Team Rumble. Veliki minus igre je bio taj što nije bila free to play i što je bila krcata mikrotransakcijama, a bijes svih koji su trošili na igru do sada, uvijek je posebna priča o kojoj ćemo drugom prilikom.

Također, Toys for Bob odlaze iz Actvision Blizzarda i Microsofta, pa je pitanje koliko je i taj splet događaja utjecao na napuštanje igre. Što čeka Crasha u budućnosti, ostaje da vidimo..

Što je ipak krasilo Crash Team Rumble i pružalo određenu dozu zabave, pročitajte u našoj GG recenziji.