Image Alt

Kuvo TV

Otkriveno je još nekoliko glumačkih imena koje ćemo vidjeti u drugoj sezoni The Last of Us serije

Ovih dana, započelo je snimanje druge sezone The Last of Us TV serije, čija bi radnja, u većoj ili manjoj mjeri (to ćemo još vidjeti) trebala pratiti radnju igre The Last of Us: Part II. Da je sve izvjesnije da nas očekuje prilično vjeran “prepis” onoga iz spomenute igre, najbolje govori novi casting za četiri dobro poznata lika, koja pripadaju W.L.F. frakciji.

Potvrđena su nova četiri glumačka imena koja ćemo vidjeti u drugoj sezoni serije, a u pitanju su Danny Ramirez (Top Gun: Maverick, The Falcon and the Winter Soldier), Ariela Barer (How to Blow Up a Pipeline, Runaways), Tati Gabrielle You, Chilling Adventures of Sabrina, Uncharted) i Spencer Lord (Riverdale, Family Law). Danny Ramirez će utjelotvoriti Mannyja, dok ćemo Arielu Barer vidjeti u ulozi Mel. S druge strane, uloga Nore je pripala Tati Gabrielle, a u ulozi Owena ćemo vidjeti Spencera Lorda.

S obzirom na to da se postava poznatih likova iz drugog dijela igre lijepo popunjava i da sve ide ka tome da će i druga sezona, baš kao prva, biti dosta vjerna svome prijedlošku. No, hoće li njena radnja na kraju biti razbijena na više sezona, doznat ćemo nekada početkom iduće godine, kada nas očekuje premijera druge sezone.